Šotimaa 7-22 Iirimaa: Šotimaa “40-minutiline esitus pole piisavalt hea” – Townsend

Šotimaa 7-22 Iirimaa: Šotimaa "40-minutiline esitus pole piisavalt hea" - Townsend

Video pealdis,

Kuus riiki 2023: Šotimaa 7-22 Iirimaa – tipphetked

Peatreener Gregor Townsend ütles, et Šotimaa “40-minutiline esitus” ei olnud piisavalt hea, sest 22:7 kaotus Iirimaale lõpetas nende lootuse kolmikkroonile ja potentsiaalsele kuue riigi tiitlile.

Šotimaa läks pärast elektrilist esimest poolaega vaheajale vaid punktiga taga, kuid teisel poolajal jäi vigastustest räsitud Iirimaa üle.

Cian Healy täitis Iirimaa hookeri ja Josh van der Flier sooritas liiniviskeid, kuid Šotimaa ei suutnud külaliste vigastusprobleeme ära kasutada.

“Teine poolaeg ei olnud nii võitluslik,” ütles Townsend. “Meie energiatase ei olnud sama ja me jahtisime mängu. See oli seal, et üks kahest meeskonnast haaras ja Iirimaa haaras selle, mis oli meie jaoks pettumus.

“Kas me eeldasime, et asjad tulevad teisel poolajal, me ei haaranud seda kolmandat veerandaega, lõpuks nad tegid ja siis oli meie jaoks palju raskem, kui nad tõusid rohkem kui skoori.”

Mängu juurde viinud jutt oli see, et Šotimaa peab oma meistrivõistluste parima esituse tegema, et saada võimalus, ja näis, et neil oli 40 avaringis tõestada. Võõrustajatel oli mitu võimalust Huw Jonesi täiendada. skoor, kuid neil puudus kliiniline eelis, mis iseloomustas nende võitu Inglismaa ja Walesi üle.

“Me lõime palju võimalusi,” ütles Townsend. “Kui me need ära lõpetame, näeb skoor natuke teistsugune välja ja võib mängu muuta. Ma ei hakka vabandusi välja tooma, me ei loonud teisel poolajal piisavalt mängu ja nad kasutasid oma võimalused ära.

Video pealdis,

Kuidas Iirimaa võitis Šotimaad viie minutiga

“Esimene poolaeg oli nii kõrge tempo ja energiaga, mõlemad meeskonnad ei kordanud seda teise poolaja alguses, kuid Iirimaa sai edasiminekust enesekindlust, hakkasime asju sundima ja nägime viimasel poolajal palju kehvemad välja. veerandil kui esimesel poolajal. Ootame oma mängijatelt rohkem täpsust.”

Endine Šotimaa kapten John Barclay usub, et Iirimaa mängujuhtimine oli erinevus. “Oli pingeline ja mõtlesime, mida Iirimaa teisel poolajal teisiti teeks,” sõnas ta. “Nad said mänguga nii hästi hakkama ja avaldasid Šotimaale kogu surve.”

Iirimaa on nüüd võitnud kaheksa järjestikust mängu Šotimaa vastu enne oma järgmist kohtumist, sügisel toimuval MM-i basseinietapil. Vaatamata sellele kohutavale hiljutisele rekordile usub Townsend, et nad on jõudmas maailma esinumbri alistamisele.

“Oleme selle väljatöötamisele lähedal,” ütles ta. “Selle toimetamine on teine ​​osa, sest näitasime esimesel poolajal piisavalt rünnakul ja kaitses. Seal on mäng ja mängugrupp, mis võib Iirimaa tõsiselt häirida, kuid sa pead seda tegema 80 minutit.

“Ilmselt on maailmameistrivõistlused veelgi suurem etapp, millel on rohkem tagajärgi. Me õpime tänasest ja oleme mõne kuu pärast paremad. Nende enesekindlusest ja rahulikkusest saame õppida. Meil ​​on see võime, aga täna Teisel poolajal seda polnud. See peaks muutma nad veelgi kindlamaks, et mitte kogeda sellist kogemust nagu täna, kaotades.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *