Steven Gerrardi sõnad näitavad Liverpoolile täpselt, millest nad pärast Meistrite liigast lahkumist puudu on

Steven Gerrardi sõnad näitavad Liverpoolile täpselt, millest nad pärast Meistrite liigast lahkumist puudu on

“Ma ei taha homme hommikul UEFA karikavõistlustel ärgata.”

Liverpooli legend Steven Gerrard loobus 2004. aastal punaste ülitähtsa Meistrite liiga alagrupimängu eelõhtul Olympiakosega trotslikult. Ta tunnistas ka mängueelsel pressikonverentsil, et tal ei jää muud üle, kui kaaluda oma võimalust. Kui Rafa Benitezi meeskond ei kvalifitseeru Euroopa eliitvõistlusele, siis järgmisel hommikul domineeris eelmainitud tsitaat tagakülgedel.Kui ta pidi kreeklaste vastu kahe väravaga võitma, et kvalifitseeruda nende arvelt väljalangemisetappi, tundus, et Gerrardi sõnad hakkavad teda hammustama, kui Liverpool jäi poolajaks 1:0 alla Rivaldo karistuslöögist. Ometi haaras punaste talismaniline kapten mängul kaelast, kui lõi oma kõige ikoonilisema värava hiljaks, et saavutada vajalik 3:1 võit.

LOE ROHKEM: Virgil van Dijk kutsub Liverpooli üles tegema oma tööd ja tooma kvaliteetseid lepinguid

LOE ROHKEM: Jamie Carragheril on Trent Alexander-Arnoldi osas õigus ja Manchester United teab seda juba

See polnud esimene ega viimane kord, kui poolkaitsja astus üles, et oma meeskonda üle joone tirida. Kohe meenuvad Istanbul 2005 ja Cardiff 2006, sest Liverpool tuli kuulsalt selja tagant kõige dramaatilisema maneeriga, et tõsta nii Meistrite liiga kui ka FA karika tiitlit.

Ometi oli tema punaste karjäär täis selliseid Roy of the Roversi näiteid. Alati, kui Liverpool teda vajas, tegutses Gerrard, kes oli sageli teda ümbritsevatest kõrgem.

Mida Jurgen Kloppi praegune pool sellisele mängijale praegu teeks. Tõsi, sakslanna Liverpooli meeskond on olnud Premier League’i ajastu suurim. Võitnud kõik olulised au, sealhulgas selle tabamatu esimese liiga tiitli alates 1990. aastast, teab Gerrard hästi, et ta sündis põlvkonna võrra liiga vara, mõtiskledes selle üle, mis juhtus pärast seda, kui ta saapad riputas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *