Streikivatel bussijuhtidel on vägivallatsemisest, piletihüppajatest ja umbrohusuitsetajatest küllalt

Streikivatel bussijuhtidel on vägivallatsemisest, piletihüppajatest ja umbrohusuitsetajatest küllalt

Tüdinenud bussijuhid, kes võivad järgmisel nädalal streikida, on saanud küllalt “kuritarvitamisest, piletite otsijatest ja umbrohusuitsetajatest” ning usuvad, et igapäevane tülitus tähendab, et nad väärivad korralikku palgatõusu, on BirminghamLive’ile öeldud. National Expressi juhid pidid neljapäevast lahkuma, kuid streik peatati enne hääletust bussioperaatori parema palgapakkumise üle.

Kui see tagasi lükatakse, algavad esmaspäeval, 20. märtsil igapäevased streigid, millega kaovad West Midlandsis enamus bussiühendusi. See järgneb kibedale vaidlusele National Expressi ja Unite ametiühingu vahel selle üle, mis on autojuhtide jaoks õiglane.Juhtidele pakuti juba enne täiustatud pakkumist, mille tõttu streigid peatati, 11-protsendilist palgatõusu ja 2,3-protsendilist ühekordset makset. Ametiühingujuhid on öelnud, et ettevõte saab endale lubada autojuhtidele rohkem maksta.

LOE VEEL: “Mõtmatu” bussistreik ripub kaalukausil, kuna West Midlandsi autojuhid hääletavad uue pakkumise üle

Insaider rääkis BirminghamLive’ile ka tööjõu pettumusest, et novembris lubatud töötingimuste parandusi ei ole veel rakendatud. Nende hulka kuuluvad lühem töönädal, pikemad tasustatud pausid ja üks vaba nädalavahetus iga kolme järel

National Express teatas, et töö- ja eraelu tasakaalu parandamise meetmete kasutuselevõtt peatati töövaidluse ajaks. Insaider ütles, et juhid ei ole rahul praeguse palgataseme ja tingimustega, millega nad igapäevaselt kokku puutuvad.

Nad ütlesid: “Autojuhid väärivad palka, mis kompenseerib praegust elukallidust. Nad peavad taluma reisijate, piletihindu vältijate, suitsetajate, umbrohu suitsetajate, väärkohtlemise ja palju muud.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *