Super jumbo A380 teeb hädamaandumise Birminghami lennujaamas

Super jumbo A380 teeb hädamaandumise Birminghami lennujaamas

Emirates Airbus A380 tegi täna pärastlõunal hädamaandumise Birminghami lennujaamas pärast seda, kui katkestas maandumiskatse Londoni Heathrow lennuväljal. Enne Lääne-Londoni lennujaamale lähenemist pandi lennuk pealinna kohale kinni.

Lennuki jälgija Flightradar24 teatab, et lennuk laskus enne maandumise katkestamist 1300 jala kõrgusele ja pööras lõunasse, enne kui suundus loodesse Solihulli sõlmpunkti. Flightradar24 säutsus: “Pärast ulatuslikku hoidmist ja ühte maandumiskatset #EK29 suunab nüüd Birminghami squawking 7700 – tõenäoliselt vähese kütuse tõttu.“See on teine ​​Emirates A380, mis täna tugeva tuule tõttu 7700 squawkab ja LHR-ist kõrvale kaldub.” Kahekorruseline A380 on nii mahutavuse kui ka suuruse poolest maailma suurim reisilennuk.

LOE VEEL: “Minu Flybe’i lend tühistati viimasel hetkel – inimesed on maruvihased”

Niinimetatud superjumbo pikkus on 73 meetrit, samas kui Boeing 747 pikkus on 70,6 meetrit. Taevahiiglane jäädvustati videole, mis lendas üle Erdingtoni Birminghamis selle lähenemise ajal enne maandumist täna veidi enne kella 15.00.

See on lennuki enneaegne naasmine BHX-i, mis pidi Emirates A380-sid vastu võtma alles juulis. Enne pandeemiat toimusid Birminghami ja AÜE vahel regulaarsed A380-lennud, kuid nõudluse vähenemise tõttu need tühistati.

Eelmisel kuul teatas Emirati lennufirma, et igapäevane A380 teenus jätkub juulis. Emiratesi Ühendkuningriigi osakonna asepresident Richard Jewsbury ütles: “Emirates teenindab praegu Birminghami kaks korda päevas, kasutades oma Boeing 777-300ER lennukit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *