Tucker Carlsoni kriitika Janet Yelleni kohta annab tagasilöögi pärast seda, kui ta dateerib 2017. aasta kommentaarid 2007. aastaga.

Tucker Carlsoni 6. jaanuari videod kutsuvad esile Schumeri, Romney ja Cheney viha, kuna Trump tervitab Fox Newsi saatejuhti

Tucker Carlsoni kriitika Janet Yelleni suhtes andis tagasilöögi pärast seda, kui ta ütles, et video tema kommentaaridest pärineb 2007. aastast, kuid tegelikult oli see 2017. aastast, mille tulemusena süüdistasid kommentaatorid teda valetamises.

“See pole esimene kord, kui ta eksib. Siin ta oli 2007. aastal, üks aasta enne suurt majanduslangust, ”ütles Fox Newsi saatejuht enne rahandusministri klipi esitamist, mis selgelt mainis, et see pärineb 2017. aastast.

“Meie viga, see oli 2017,” ütles Carlson kohe pärast klipi lõppu.

Sotsiaalmeedias tormasid kommentaatorid Foxi ankrut.

„Kuidas võis Tucker klipi jooksmise ajal aru saada, et aasta oli 2017, mitte 2007? Ta teadis, et see oli 2017. aastal, kui ta seda juhtis, ja valetas ilmselt meelega,” kirjutas üks kasutaja.

“Tucker Carlson tunnistab avalikkusele valetamist, ma ei saa aru, kuidas ükski konservatiiv võib uskuda seda, mida see grifter ütleb,” kirjutas teine ​​kasutaja.

“Aega säästa aastakümneid,” ironiseeris teine ​​kasutaja.

Rahandusminister ütles neljapäeval senati rahanduskomiteele, et USA pangandussüsteem on “terve” ja ameeriklased võivad pärast eelmise nädala lõpus USA ajaloo suuruselt teist pankade kokkuvarisemist tunda end oma hoiuste suhtes “kindlana”.

See oli esimene administratsiooniametniku esinemine Kapitooliumis pärast seda, kui Joe Biden ütles, et föderaalne hoiuste kindlustamise korporatsioon kaitseb Silicon Valley pangas ja Signature Bankis kindlustamata raha, mida mõned vaatlejad kritiseerisid kui “päästmist”.

Rääkides kuulamise alguses, mille eesmärk oli uurida hr Bideni eelarvetaotlust riigikassale järgmisel eelarveaastal, ütles pr Yellen, et otsus näitab administratsiooni “otsust” säilitada Ameerika usaldus riigi finantssüsteemi vastu.

“Valitsus astus otsustavaid ja jõulisi samme, et tugevdada üldsuse usaldust USA pangandussüsteemi vastu,” ütles Yellen. “Võin komitee liikmetele kinnitada, et meie pangandussüsteem on endiselt usaldusväärne ja ameeriklased võivad olla kindlad, et nende hoiused on seal, kui nad neid vajavad.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *