Uus pilt näitab Newcastle’i kesklinna kõigi aegade suurimat kontorit

Uus pilt näitab Newcastle'i kesklinna kõigi aegade suurimat kontorit

Newcastle’i südames on kujunemas suurim Tyneside’is loodud kontor, kus on ruumi 9000 töötajale, selgub saidi uuest linnulennult.

HMRC teatas 2021. aasta novembris, et Pilgrim Streeti arenduse osast Pilgrim’s Quarter saab HM Revenue and Customs’i uueks koduks Kirdeosas. Lisaks sellele, et hoone on Newcastle’i suurim kontor, on see 463 000 ruutjalga suurim HMRC 13 piirkondlikust keskusest.Kesklinna külastajad näevad nüüd Pilgrim Streeti taastamisprojekti põhjaosas asuva kompleksi ehitamisel tõelisi edusamme. Lammutus- ja lubamistööd algasid 2021. aasta lõpus ning 2022. aasta juunis toimunud murrangutseremoonia tähistas uue hoone tööde algust. Uus hoone tuum tõuseb linna siluetist kõrgemale, samas kui teine ​​​​tuum on samuti täielik maapinnani koos uute tugimüüridega, mis tähistavad Pilgrim Streeti fassaadi.

Loe lisaks: Heatoni raudteede äärne elamurajoon sai volikogu liikme müramuredest hoolimata heaks

Valminud hoone sisaldab Carlioli maja II klassi fassaadi, mis arvatakse olevat üks suurimaid fassaadihoidjaid riigis ja millel on oluline teraskonstruktsioon, mis toetab ajutiselt Portlandi kivitööd. Carlioli maja/turu tänava ristmikul olev kuppelkonstruktsioon on ajutiselt eemaldatud ja ennistatakse hiljem ehitusprojekti käigus.

Ryder Architecture’i projekteeritud Pilgrim’s Quarteri kompleksi arendab ja rahastab Reuben Brothers (Newcastle) Ltd ning Bowmer ja Kirkland (B+K) on peatöövõtja nii HMRC skeemis kui ka peagi valmivas pangamajas, lõunapoolses palverändurite tänava kvartalis.

Ettevõtete grupp Reuben Brothers on teinud suuri investeeringuid ka kogu Newcastle’i kesklinnas, ostes Monument Malli, Central Exchange Buildingsi ja viimati Grainger Streetil asuvate ruumide jaemüügi. Rühm on ka Newcastle Unitedi jalgpalliklubi sidusrühm ning omab ka Newcastle’i võidusõidurada ning nii Newcastle’i kui ka Sunderlandi hurtade staadioneid.

Kaubandus-, linnaplaneerimis-, arendus-, agentuuri- ja kinnisvarahalduse valdkonda pakub Avison Young, inseneri sisendit aga Cundall.


Bowmeri ja Kirklandi piirkondlik direktor Ed Besford ütles. „Meil on hea meel, et meid määrati seda mainekat projekti ehitama. Meil on pühendunud, kogenud meeskond, kes on põnevil ja uhke selle skeemi kallal töötamise üle, mis toob Newcastle’i linnale nii palju nii ehitustööde kui ka kohaliku tööjõu tulevikuvõimaluste osas.

Skeemi projektijuht Chris Turnbull Avison Youngist ütles: “Meil on hea meel projekti edenemise üle, mis on hõlmanud ulatuslikke lammutus- ja tühjendustöid enne uue hoone ehitamist. Kui seda konteksti panna, siis arvatakse, et Pilgrimi kvartal on Ühendkuningriigis üks suurimaid üksikkasutaja ehitusprojekte.

LUGEGE EDASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *