Vene naised anuvad Putinit, et ta lõpetaks meeste lihaveskisse saatmise

Vene naised anuvad Putinit, et ta lõpetaks meeste lihaveskisse saatmise

Ohvrite arvukuse põhjuste hulgas on olnud kehv väljaõpe ja varustuse puudumine. Uued värvatud on teatanud, et nad on saadetud lahingusse vanade relvade ja sobimatute riietega.

Sõltumatute Venemaa ajakirjanike meeskond nimega “No Future” ütleb, et võimud on püüdnud varjata kümnete Volgogradist pärit mobiliseeritud venelaste surma, kes saadeti võitlema ilma laskemoonata. Rühmituse sõnul jäävad uued värvatud ilma ka esmaabikomplektidest ja soojast toidust, samal ajal kui ühel koolitusel mängisid mehed kaks nädalat lihtsalt telefoniga.

“Nad on valmis teenima oma kodumaad, kuid vastavalt erialale, mille jaoks nad on koolitatud, mitte tormiväelastena. Palume meie tüübid kontaktjoonelt tagasi tõmmata ja suurtükiväelasi suurtükiväe ja laskemoonaga varustada,” ütles naine.

Grupi kriitika Kremli suhtes tuleb vene naiste ja emade kasvava viha tõttu sõja pärast.

Tunnustades harva valitsuse ebaõnnestumisi, ütles Putin eelmisel aastal rühmale vihastele emadele, et tundis “nende valu” koreograafilise istungjärgu ajal, kus ta mõnikord tundus olevat emotsionaalne.

Ta on ka öelnud, et abivägede kutsumisel tehti vigu. Sellest hoolimata on Kreml vihjanud teisele mobilisatsioonile.

Parlamendiliikmed on välja pakkunud seaduse, mis annab Venemaa rahvuskaardile rohkem volitusi sõjaliste korralduste jõustamiseks, ja teise, mis lubab välismaale põgenevatelt venelastelt vara konfiskeerida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *