Volkswagen ID 2all kontseptsiooni eelvaade 2026. aastaks on alla 22 000 naela

Volkswagen ID 2all kontseptsiooni eelvaade 2026. aastaks on alla 22 000 naela

Volkswagen ei ole avaldanud ametlikke üksikasju aku suuruse kohta, kuid kirjeldas jõuülekannet, akut ja laadimistehnoloogiat kui “eriti tõhusat”. On arusaadav, et akud kasutavad liitium-raud-fosfaatprismaelemente.

Volkswagen väidab, et ID 2all suudab 10–80% täis laadida umbes 20 minutiga, mis viitab kuni 200 kW laadimiskiirusele.

Auto tippkiirus on 99 miili tunnis ja kiirus 0–62 miili tunnis alla 7,0 sekundi.

Mindt ütles, et Volkswagen kannab “meie ikoonide DNA-d üle tulevikku”, lisades, et ID 2all on “seetõttu ka kummardus Beetle’ile, Golfile ja Polole”. Ta ütles, et see näitab, kuidas tulevased VW-d toetuvad kolmele disainisambale: stabiilsus, meeldivus ja põnevus.

Klassikaliste näpunäidete hulgas on C-piilar, mis on mõeldud Mk1 Golfi meenutama, mis põhineb “kompaktsete Volkswageni mudelite üldisel omadusel”. Mindt on vähendanud ka helitugevust rataste kohal, et anda autole teel võimsam hoiak.

Uuendatud esiosa sisaldab mitmeid “ülespoole tõusvaid elemente”, mis on Mindti sõnul üliolulised, et anda autole “enesekindel naeratus” ja meeldivus. Ta lisas: “Meie jaoks on oluline, et Volkswageni esiosa näitaks inimlikku ilmet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *