WASPI naine sunditi pärast “laastavat” DWP pensionimuutust viis aastat kauem töötama

WASPI naine sunditi pärast "laastavat" DWP pensionimuutust viis aastat kauem töötama

Üks naine paljastas oma šoki pärast seda, kui sai teada, et tema riiklik pensioniiga oli muutunud vaid kolm aastat enne seda, kui ta oli valmis oma tööaastaid iga päev üles ütlema.

Andrea Lavender arvas, et tal on vaid kolm aastat aega, et lõpuks koos abikaasaga pensionile jääda, enne kui ta posti kaudu kirja sai. 1950. aastatel sündinud naisi on mõjutanud riiklikud pensioniea muutused, kuna nende pensioniiga tõusis 60-lt 65-le ja seejärel 66-le.Organisatsiooni Women Against State Pension Equality (WASPI) kuuluvad isikud väidavad, et neid ei teavitatud nendest muudatustest piisavalt ja seetõttu on neid negatiivselt mõjutanud. Proua Lavender, kes on 67-aastane ja pärit Lääne-Yorkshire’ist, kirjeldas oma õudust muutusest teada saamisel.

LOE ROHKEM:

Portaaliga Express.co.uk rääkides ütles pr Lavender: “Sain 57-aastaselt teada kirja teel, kus oli kirjas, et minu pensioniiga on 65. See oli esimene kord, kui ma sellest kuulsin. Kui ma kirja avasin, arvasin, et see oli mingi suur viga. Samal päeval, kui ma helistasin DWP-le, ja pidage meeles, oli mul vaid kolm aastat pensionist maha jäänud.

“Sain šokireaktsiooni, mida oli aastaid tagasi muudetud. Tol ajal arvasin, et see oli lihtsalt minul, kes sellest puudust tundsin. Ausalt öeldes olime laastatud, mu abikaasa ja mina. Ta on minust kuus aastat vanem ja me plaanisime oma pensionile jäämise ajastada, lõpetades töö järk-järgult.

“Plaanisin natuke tööd jätkata ja samal ajal pensioni saada, et saaksime hilisemaks eluks oma pada täiendada. Näete, ma olin hea finantsplaneerimises, aga sa ei saa planeerida midagi, mida sa ei teadnud, et see juhtub. See raputas mu paati tõsiselt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *