West Hami mänedžer David Moyes langetab FA karikavõistluste kaotuse Manchester Unitedile

West Hami mänedžer David Moyes langetab FA karikavõistluste kaotuse Manchester Unitedile

West Ham Unitedi peatreener David Moyes pani kolmapäeva õhtul Old Traffordil FA karikasarja viiendas voorus 3:1 kaotuse Manchester Unitedile oma meeskonna kaitselöögi, kinnitades, et nad “lõhkusid” oma võimaluse edasipääsuks.

Vaatamata 54. minutil eduseisu saavutamisele mitmekülgse ründaja Said Benrahma kaudu, andsid Hammers Unitedile abikäe, et naasta võitlusse, kui kaitsja Nayef Aguerd Wout Weghorsti surve all peaga Bruno Fernandese nurgalöögist enda võrku lõi. 77 minutiga.Näis, et piisaks sellest, kui võistlusele 30 lisaminutit saata ja penaltiseeriasse saata. Ent Alejandro Garnacho painutas uhke 90. minuti curlingu, et mängu pea peale pöörata ja Unitedi juhtima 2:1, edestades vahetusmeest Fredit, kes lisas mänguvaheajale kolmandiku.

LOE VEEL: United loosib FA karika veerandfinaalis Fulhami

West Ham, kes oli saabunud Old Traffordile ikka veel nädalavahetusel 4:0 võidetud Nottingham Foresti üle nurrudes, raiskas nii enne kui ka pärast Benrahma avamängu, mille parim langes Michail Antoniole. Ja boss Moyesi jaoks, kes pole M16-s vastasmängijana kordagi võitnud, oli see kuldne võimalus oma FA karika unistust sel hooajal raisata.

“Meil oli suurepärane võimalus täna õhtul läbi elada ja me lõime selle mulle silma,” ütles Moyes, nagu tsiteeris football.london. “Me lihtsalt ei näinud seda läbi.

“Kuigi me teist väravat ei saanud, loovutasime paar naeruväärset väravat.”

Hammersi boss lisas: “Olen rohkem pettunud, et me edasi ei saanud, ma tõesti olen. Mängisime piisavalt hästi, et neid võita ja edasi saada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *