West Midlandsi igapäevane buss streikib pärast seda, kui National Expressi juhid keelduvad “parandatud” palgalepingust

West Midlandsi igapäevane buss streikib pärast seda, kui National Expressi juhid keelduvad "parandatud" palgalepingust

Igapäevased bussistreigid jätkuvad plaanipäraselt pärast seda, kui National Expressi juhid hääletasid muudetud palgalepingust keeldumise poolt. Väljasaatmise eesmärk on tuua West Midlandsi reisikaose, kuna enamik teenuseid tühistatakse.

Oli lootust, et esmaspäeval, 20. märtsil algav tööaktsioon katkestatakse pärast seda, kui NX West Midlands tegi “täiustatud pakkumise”. Kuid pärast hääletamist hääletas selle maha 71 protsenti Unite liikmetest.Keeldumine tähendab, et piirkonnas on streigide toimumise ajal piiratud teenus “määramata ajaks”, kusjuures enamik busse sõidab haiglaliinidel. Täieliku nimekirja leiate altpoolt.

LOE VEEL: torumees jäi M40 küljel 10 tunniks külmutama, nõuab AA raha tagasi

Unite’i peasekretär Sharon Graham ütles: „National Express on äärmiselt jõukas ettevõte ja teenib märkimisväärset kasumit meie liikmete raskest tööst, kuna neile ei maksta piisavalt raha raske ja stressirohke töö eest. Ettevõte peab tagasi tulema pakkumisega, millega meie liikmed nõustuvad.

“Unite’i peamine prioriteet on kaitsta ja parandada meie liikmete töökohti, palka ja tingimusi ning National Expressi tööjõud saavad nende streigi ajal ametiühingu täieliku toetuse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *