William Saliba jättis pärast ebaõnnestunud vormiproovi vigastuse tõttu Arsenali ja Crystal Palace’i vastasseisust eemale

William Saliba jättis pärast ebaõnnestunud vormiproovi vigastuse tõttu Arsenali ja Crystal Palace'i vastasseisust eemale

Arsenali kaitsja William Saliba jätab vahele pühapäeva pärastlõunal toimuva Premier League’i kohtumise Crystal Palace’iga. Prantsusmaal edastatud teadete kohaselt on prantslane ebaõnnestunud mängueelsel vormiproovil ja loobub rahvusvahelisest teenistusest pärast seda, kui Didier Deschamps valis ta Prantsusmaa koondisse.

Gunners pidi nädalavahetusel hindama Salibat, et otsustada, kas ta on Emiratesi staadionil toimuvaks matšiks Palace’iga saadaval. jalgpall.london mõistab. 21-aastane mängija asendati neljapäevaõhtuses mängus Sporting CP-ga seljavigastuse tõttu, mistõttu Arsenal lahkus võistlusest pärast penaltist saadud kaotust.Mikel Arteta pakkus pärast mängu värskendust Saliba vormi kohta ja tunnistas, et pole kindel, kas prantslane pühapäeval kaasa lööb. Arsenali boss ütles: “Willy, ma ei tea, tal oli ebamugavustunne ja ta ei saanud jätkata, seega pidime ta välja viima.”

LOE ROHKEM: Miks Gabriel karjus Fabio Vieira peale, kui Arsenal lahkus William Saliba löögist Sportingu vastu

Arteta jääb samuti ilma Takehiro Tomiyasuta, sest ta tuli vigastatuna välja vaid üheksa minutit pärast kaotust Sportingu vastu saadud penaltiseerias. Hispaanlane kirjeldas Jaapani koondislase vigastust “tõsisena” ja teda märgati Emiratesi staadionilt karkudega lahkumas.

Arusaadavalt on Tomiyasu vähemalt Palace’i visiidil väljas ning selge prognoos selgub lähipäevil. Saliba puudumine on Arsenali jaoks tohutu löök, kuna Rob Holding kutsutakse algklassides Gabriel Magalhaesi partneriks.

Prantsuse väljaande RMC Sport teates seisis: “William Saliba (Arsenal) sai neljapäeva õhtul Euroopa liigas vigastada. Keskkaitsja loovutas oma koha 21. minutil.

“Seljavalu põdeva mängija sooritatud eksameid silmas pidades ei ole uudised head. Ta ei kuulu gruppi, mis sel pühapäeval Crystal Palace’iga vastamisi läheb.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *