Wolves’i täht paljastab kohtuniku nägemuse Nick Pope’i penaltihüüdest ja tunnistab St James’i pargi viga

Wolves'i täht paljastab kohtuniku nägemuse Nick Pope'i penaltihüüdest ja tunnistab St James'i pargi viga

Craig Dawson kinnitas, et kohtunik Andy Madley lükkas Newcastle Unitedi kaotuses Wolves’i penaltihüüde tagasi kui “kokkutuleku”. Madley lükkas vastu protestid pärast seda, kui Nick Pope paistis, et Raul Jimenez pärast kehva esimest puudutust kastis kukkus, ja otsust ei tühistatud pärast kiiret VAR-i ülevaatamist.

Televõistlus oli selles etapis väravateta, minutid hiljem avas skoori Alexander Isak. Hwang Hee-chan viigistas külaliste taset pärast seda, kui kasutas ära segaduse tagaküljel, kuid vahetusmees Miguel Almiron tabas hilja, et kindlustada Magpiesi jaoks ülitähtis 2:1 võit.Sky Sportsi asjatundjad Jimmy Floyd Hasselbaink ja Jamie Redknapp uskusid mõlemad, et Pope’il õnnestus vältida penalti ja järjekordse punase kaardi loovutamist, mis oleks kaasa toonud neljamängulise võistluskeelu. Dawsonilt küsiti mängujärgses intervjuus vastuolulise intsidendi kohta ja Wolvesi kaitsja andis Madley vaatenurga.

LOE ROHKEM: Nick Pope pääses neljamängulisest võistluskeelust Wolves’i õudushetke ja Man Unitedi Newcastle’i tõuke eest

Ta ütles klubi veebisaidile: “Ilmselt oli kokkutulek [between Pope and Jimenez] ja ma küsisin kohtunikult ja ta ütles, et see oli kokkutulek ja ma pole seda enam näinud.”

Newcastle otsis 2023. aastal alles oma teist Premier League’i võitu, olles kaotanud viimased kolm kohtumist kõigis võistlustes. Eddie Howe’i meeskonnal ei õnnestunud vaheajal oma eduseisu suurendada, kui Bruno Guimaraes nägi pealöögi latilt tagasi ning Dawson kurtis oma meeskonna esitust, kuna see võimaldas kodupublikul enesekindlust kasvatada.

Jaanuaris allkirjastamisel lisati: “Oleme ilmselgelt pettunud. Seda oli raske võtta, kuid ma arvan, et lasime neil esimesel poolajal liiga palju mängust osa saada, mis annab neile enesekindlust, andis publikule enesekindlust.

“Oleme sellel positsioonil varem olnud ja saime värava tagasi, seega oleme ilmselgelt pettunud, et lõime teise värava ja ei suutnud lõpuks vastu pidada, kuid me peame sellest õppima. Meil on järgmisel nädalal ees suur mäng, seega peame valmistuma kohe ja selleks mänguks valmistuma.

LUGEGE EDASI

Hundid jäid pärast Newcastle’i võitu vinguma, kuid “närvilised” Trippieri sõnad võivad vihjata kohtunike mõtlemisele

Sky Sportsi asjatundjad jäid hämminguks, kuna Newcastle Unitedi “õnnelik” pääses Nick Pope’i penaltist


Newcastle ütles, et Chelsea tegi “parima” pakkumise imelapse lepingu varastamiseks, kuna selgitas üleminekut.

Nägematu Joelintoni hetk, kui Newcastle’i staar õnnitleb Bruno tähistamise ajal meeskonnakaaslasi

Shearer annab Newcastle’i analüüsi päevamängust eemale, kuna mängijad annavad “avalduse” vastuse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *